Почесного консула України в Антальї Льовента Айдин зфотографували у футболці з президентом Росії Володимиром Путіним. Фото було зроблено на презентації камерунського футболіста Самуеля Ето'о в якості гравця турецького клубу "Антальяспор".

Знімок у Facebook опублікувала журналістка Василиса Йилмаз.

"Українське слово "зрада"- дуже ємне та виражає всю суть поняття "зрада" всього у 5 літерах. Це особистий вибір кожного - яку громадянську позицію займати і висловлювати. Але якщо ти представляєш державу - будь добрий відповідати за базар. Не розумію, як може така людина представляти країну. Навіть якщо мова йде про символічні функції. Соромно. І зрада", - написала вона.

Читайте також: Критик Путіна відкриє телеканал на Донбасі

Крім того, журналістка дивується, невже в Україні не було кращих варіантів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Цікаво, невже в Анталії не знайшлося жодного представника бізнесу, який більш лояльно ставиться до України? Або для влади України (МЗС) ділові зв'язки важливіші честі?", - задається питанням Йилмаз.