У Пущі Водиці під Києвом на території центру соціальної реабілітації "Ковчег" стартувала третя зміна у військово-патріотичному таборі "Азовець".

Про це повідомляє depo.ua

"Тут дітей від семи до сімнадцяти років вчать проходити смугу перешкод, користуватися зброєю, захищати себе і надавати першу медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Полк "Азов" заблокували у Facebook

Для юних "скаутів", які ночують у наметах, побудували невеликий стенд з двома боксерськими грушами, за допомогою яких їх вчать прийомам самооборони.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Зараз у таборі тренують 32 дитини. Для зручності їх поділили за віком на загони. Тут працюють близько десяти фахівців, які мають досвід роботи з дітьми.

Є медик, хорунжий, координатор навчання та дозвілля, інструктори по самозахисту, медицині.

Два військових інструктора приїжджають сюди з бази "Азова" на столичному заводі АТЕК. Вони проводять заняття з орієнтування на місцевості в лісі, організовують для дітей тематичні квести, вчать збирати і розбирати автомат.

За словами організаторів, справжню зброю дітям не дають - всі заняття проводяться на макетах.