Презентація нової машини відбулася прямо на площі міста перед львівською облдержадміністрацією. А розробив її Львівський бронетанковий завод. Про це повідомляє УНН.

Перші такі бронемашини були представлені ще в квітні. Але вже в травні Міністерство оборони внесло цілий ряд змін до того зразка. Наприклад, в машині була змінена конструкція приладової панелі, а ще удосконалили електропроводку автомобіля.

Нова бронетехніка відправиться у район проведення антитерористичної операції вже наприкінці літа. Але скільки саме такий машин передадуть на фронт і який підрозділ їх отримає першим, поки не повідомляють.

Читайте також: В "ДНР" вибухнула замінована автівка з жінкою за кермом (фото)

Варто відзначити, що ББМ "Дозор-Б" – це повнопривідна бойова броньована машина з колісною формулою 4Х4. Вона була створена Харківським конструкторським бюро з машинобудування і спочатку була розрахована на те, що це багатоцільова захищена машина для транспортування особового складу, зброї та військового устаткування. Максимальна вага, яка "Дозор-Б" може везти, до двох тонн.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще