Спільнота "Бога немає" у ВКонтакте знову доступна. Соцмережа розблокувала її після видалення спірних матеріалів.

Про це пише Lenta.ru.

"Причиною блокування стали кілька фотографій з оголеними жінками та релігійними символами", - розповів адміністратор групи Сергій Васильєв.

У травні Ленінський суд Грозного визнав сторінку "Бога немає" забороненою до перегляду на території Росії.

Читайте також: Facebook заблокував публікацію сайту за цитату Подерв'янського

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За рішенням суду посилання на спільноту внесли до чорного списку Роскомнадзора. Паблік заблокували адміни соцмережі 9 липня.

У тексті судового постанови не вказувалося, через які саме публікації група підлягає блокуванню.

Говорили лише, що у пабліку виявили "матеріали, що переслідують мету образити релігійні почуття православних", і що їх поширення може служити передумовою до розпалювання національної, расової чи релігійної ненависті і ворожнечі.

Нагадаємо, у спільноті "Бога немає" розміщувалися матеріали з критикою діяльності Російської православної церкви. Автори публікацій негативно відгукувалися про плани будівництва храму на території парку в Санкт-Петербурзі.

На сторінку підписались понад 27 тисяч користувачів.