Сьогодні адміністрація соціальної мережі Facebook заблокувала публікацію сайту "24".

Про це повідомляє телеканал 24.

"Ми видалили публікацію, оскільки вона не відповідає нормам спільноти Facebook", — прокоментували це в адміністрації соцмережі.

Їм не сподобався запис із заголовком "Справа не у Путіні, для росіян, хто не раб, той — ворог, — Подерв'янський".

Нагадаємо, що соціальна мережа останнім часом видаляє пости українських та російських акаунтів. Адміністрація соцмережі пояснила, що вважає образливим для українців висловлювання "хохол".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відповідь МІД Россії виступив із заявою, що видаляти за слово "хохол" не є коректним, і пропонує у відповідь на це заборонити використання слів, які на її думку можуть ображати російську аудиторію сайту. Такими словами є "ватник" та "МакКейн".

Матеріал по темі: Facebook за "хохла" видалив пост заступника голови Роскомнадзору

6 червня мережа видалила пост журналіста Максима Кононенка з віршем Олександра Пушкіна, в якому присутнє слово "хохол". А нещодавно адміністрація соціальної мережі видалила сторінку полку "Азов", у якої було понад 50 тисяч підписників.