Поява польової миші у мечеті Хассана Другого у марокканському місті Касабланці спричинила неймовірну паніку та тисняву серед вірян.

Інцидент трапився у ніч проти вівторка під час молитви із нагоди Ночі Приречення, повідомляє The Daily Star.

У результаті тисняви, за останніми даними, постраждали щонайменше 80 людей. Серед них є вагітна жінка, яка перебуває на 7 місяці. Наразі її госпіталізували до лікарні.

Паніку у мечеті підняла одна із вірянок, коли їй на коліна застрибнув польовий гризун. Жінка злякалась та із несамовитими криками кинулася до виходу з будівлі. Після цього виникла тиснява.

Читайте також: Чотири людини загинули в Тбілісі через вибух газу

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Мечеть Хассана Другого є однією із найбільших у світі та найбільшою у Марокко. Під її дахом одночасно можуть молитися понад 25 тисяч вірян. Крім того, ще понад 80 тисяч людей можуть розташуватися на прилеглих територіях під відкритим небом.

Нагадаємо, раніше у Стамбулі через чайку стався транспортний колапс. Вона спровокувала масштабну аварія на дорозі. В результаті центр міста був повністю паралізований.