У вівторок, 21 липня, в Києві невідомі напали на активістку Валентину Макарову, яка виступає проти забудови та вирубки дерев у парках на лівобережжі столиці.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала журналістка Ірина Ковальчук.

Вона повідомила, що на активістку напали, коли Макарова гуляла з собакою.

"Спочатку нападник випустив всю обойму з травматичного пістолета в собачку. Ветеринари витягли з її тіла три кулі. Потім повалив жінку на землю і почав бити ногами", - написала Ковальчук.

Читайте також: Волонтер Георгій Тука очолить Луганську ОДА

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зараз постраждала лежить у лікарні з пробитим черепом і рядом інших отриманих травм.

При цьому журналістка нагадала, що Макарова є членом ініціативної групи з розірвання договору оренди з ТОВ "Жен-Сан" ділянок у парку Кіото і транспортній розв'язці поруч зі станцією метро "Лісова", які раніше віддали під забудову.

Крім цього, активістка є членом ініціативної групи з перешкоджання приватизації спорт-інтернату в тому ж масиві, а також займається викриттям шахрайства при створенні ОСББ житлового комплексу "Лісова пісня".