У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили про зловживання службовим становищем у командному складі військових частин проросійських окупантів.

Це стало причиною масового незадоволення умовами проходження служби серед особового складу терористів. Понад 100 військовослужбовців 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 11-го (Донецьк) написали рапорти на звільнення.

Також відомо, що окупанти активно шукають додаткові ресурси для комплектування складу. Служити у бандформуваннях примушують працівників “бюджетних установ ДНР/ЛНР”.

"За відмову від участі у зборах передбачається покарання у вигляді дисциплінарного стягнення або звільнення", - йдеться у повідомленні розвідки.

Командування бойовиків проводить агітаційну роботу щодо подальшої підготовки за військовими спеціальностями на території Росії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", бойовики "ЛНР" здали на металобрухт десяткі кілометрів кабелів з електроопор.