Чемпіон світу за версією WBC у важкій вазі Тоні Беллью (29-2-1, 19 КО) заявив про те, що хотів би спробувати себе в кіно.

Як пише британський таблоїд The Sun, Беллью не проти зіграти в новому фільмі про агента 007 Джеймса Бонда. Боксер хотів би зіграти роль лиходія.

"Я, звичайно, не проти зіграти і Бонда, але роль лиходія – це просто мрія. Упевнений, в кіно мене чекає відмінна кар'єра", – розповів Беллью.

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув блискучу перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Після цієї перемоги Беллью став одним з найбажаніших суперників у суперважкому дивізіоні.

Пізніше стало відомо, що Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі. Крім того, Хея можуть дискваліфікувати за висловлювання на адресу Беллью перед їх боєм.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. Тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру, а Тоні впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Беллью поділився секретами своєї підготовки до бою з Хеєм.