На фінальній прес-конференції перед поєдинком проти чемпіона світу за версіями WBA, WBC, IBF, IBO в середній вазі Геннадія Головкіна (36-0, 33 КО) Даніель Джейкобс (32-1, 29 КО) заявив, що найкращі роки Головкіна вже позаду.

"Якось Карл Фроч сказав, що найкращі роки Головкіна вже позаду. Я частково з цим згоден, хоча я розумію, що він залишається дуже небезпечним бійцем, який становить велику загрозу. Але я думаю, що зараз найкращий час для мене, щоб перемогти", – сказав Джейкобс.

Нагадаємо, бій Головкін – Джейкобс пройде 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden. На кону – титули чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, IBF і IBO в середній вазі. В андеркарті бою буде битися український боксер Сергій Богачук.

Відзначимо, що в контракті на бій Головкіна з Джейкобсом немає пункту про реванш.

На фінальній прес-конференції напередодні бою Головкін і Джейкобс провели битву поглядів:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, тренер Головкіна вважає, що Джейкобс не достоїть 12 раундів.