Президент UFC Дана Уайт заперечує чутки про те, що поєдинок Флойда Мейвезера проти чемпіона UFC Конора Макгрегора може відбудуться вже цього літа.

"Говорити про угоду, як про завершений факт занадто рано. Поки угода не підписана, апріорі не може бути й мови про дату і місце проведення поєдинку", – заявив Дана Уайт в інтерв'ю TMZ Sports.

Нагадаємо, в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор.

Зараз активно обговорюється можливий бій між Флойдом Мейвезером і Конором Макгрегором. Очікується, що поєдинок Макгрегор – Мейвезер стане найкасовішою подією в історії єдиноборств. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор вважає, що UFC недостатньо йому платить.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще