У повторному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з Севільєю (2:0) капітан Лестера Уес Морган забив перший м'яч своєї команди і оригінально відсвяткував взяття воріт, дивлячись через уявний телескоп.

Цей зухвалий вчинок не залишився поза увагою УЄФА, адже він символізує спонсора Моргана - відомий бренд рому, повідомляють британські ЗМІ.

33-річному центральному захиснику можуть загрожувати серйозні санкції за свій маленькій жарт, оскільки УЄФА чітко слідкують за тим, аби не порушували її суворі правила спонсорства.

Зауважимо, після того, як Лестер став чемпіоном Англії, ромова компанія уклала угоду з капітаном Лестера і випустила ексклюзивну партію пляшок з його зображенням на етикетці. Морган, судячи з усього, залишився в захваті від спонсорського контракту і зараз його відпрацьовує.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що воротар Лестера встановив рекорд Ліги чемпіонів.


Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще