Чемпіон світу за версією IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), який 29 квітня проведе бій проти Володимира Кличка (64-4, 53 КО), розповів про те, як бокс змінив його життя і зізнався, що йому доводилося битися на вулиці.

"Це найкращий спорт. Він зробив мене дисциплінованим і структурував моє життя. Та й не лише моє. Я бачив, що це відбувалося з більшістю людей, які прийшли в спорт, отримавши в результаті мотивацію змінити своє життя. Вся фішка в тому, щоб отримувати задоволення. Я пам'ятаю, коли вперше прийшов на тренування, але не пам'ятаю, що мені було важко, оскільки мені все подобалося. Я пам'ятаю, що був щасливий. Так, я робив помилки, але якщо ви не зіткнетеся з цими помилками і не подолаєте їх, ви нічому не навчитеся. Якщо вас злякає перша перешкода, ви нічого не доб'єтеся", – розповів Ентоні в інтерв'ю GQ Magazine.

Джошуа також зізнався, що йому доводилося брати участь у вуличних бійках, проте він вважає за краще вирішувати спірні ситуації мирно.

"Так я потрапляв в кілька вуличних боїв, проте їх було не так багато. Завжди намагався розрулити ситуацію мирно. Я доброзичливий. Ймовірно, я міг би побитися з тобою, але потім все закінчиться тим, що ми будемо разом випивати. Однак, я не той, хто легко здається. Якщо ти підштовхуєш мене до межі, хочеш перевірити мене – прекрасно. Але ти повинен розуміти, що зіткнешся з моєю гіршою стороною. Хоча, повторюся, я завжди буду намагатися розібратися в ситуації і спробую з'ясувати, в чому проблема, перш, ніж почну фізичний вплив. Я можу, звичайно, вирішити ситуацію в стилі печерної людини, однак ми цивілізовані люди і повинні вміти слухати один одного і знаходити компроміси. Але якщо ти не залишиш мені вибору, я з цим справлюся".

За словами боксера, після виграшу чемпіонського поясу, він став розумнішим, але більше ніяких серйозних змін в житті не сталося. "Те, що навколо мене, в тому числі – команда, люди, яких я люблю і яким довіряю, все залишилося колишнім. Я ж насправді живу досить образно: тренувальний табір, поїздки, поєдинки, відновлення, сім'я. Але я завжди вчуся і вдосконалююсь".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

40-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продані. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко показав, як готується до бою з Джошуа.