Півзахисник луганської "Зорі" Олександр Караваєв розповів в інтерв'ю журналу "Футбол", як свого часу відмовився від отримання російського громадянства.

Із 2012 року уродженець Херсону грав у складі ФК "Севастополь". Після анексії Криму Росією Караваєв був вимушений перейти в інший клуб.

"Я дуже полюбив Севастополь як місто. У них доброзичливі вболівальники. У якій би лізі ми не грали, стадіон завжди заповнювався. Багатьом я зобов'язаний тренеру Олегу Кононову, який запросив мене в команду. Плюс в Севастополі я зустрів свою дружину, у нас з'явилася дитина", - розповів гравець.

Караваєв розповів, що коли у місті з'явилися військові, "люди спокійно гуляли та кожен жив своїм життям". Футболісту пропонували отримати громадянство РФ, але він відмовився.

Читайте також: Суркіс підтримає кандидатуру Платіні на пост глави UEFA

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У минулому сезоні Олександр Караваєв провів шість ігор у складі луганців і відзначився одним голом.