Сьогодні в Англійській Прем'єр лізі відбудеться поєдинок між "Манчестер Сіті" та "Челсі". Обидві команди вважаються головними претендентами на чемпіонство.

Перед матчем тренери обох команд дали майже шаблонні відповіді на запитання журналістів. Наставник "Челсі" Моуріньо лише повідав про можливу зустріч із Пеллегріні на вулиці Лондона. У такому разі керманич "синіх" привітається зі своїм опонентом, та не більше.

Дуже цікавий коментар дав бельгійський капітан "Сіті" Венсан Компані про свого суперника. У попередньому матчі "Челсі" його так вразила гра свого співвітчизника Едена Азара, що він навіть побоюється зустрічатись з ним на полі.

"Не дивлячись на те, що футболісти "Челсі" грали вдесятьох, від Едена постійна була небезпека біля чужих воріт. Він є найбільшою атакувальною загрозою лондонців. Залишається сподіватися, що у нього трапиться діарея", - розповів Компані.

Читайте також: Джаба Канкава офіційно став гравцем "Реймсу"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ман Сіті" та "Челсі" розпочнуть гру сьогодні о 18:00 на стадіоні "Етіхад Стедіум". Обидві команди підходять до матчу у майже сильніших складах.