Вірменському півзахиснику "Боруссії" Генріху Мхітаряну можуть не дати дозвіл на в'їзд до Азербайджану на матч групового етапу Ліги Європи проти місцевої "Габали". Азербайджанці пояснюють таке рішення політичною ситуацією.

Після військового конфлікту у Карабаху Нагорному відносини між Азербайджаном та Вірменією є не найкращими. Наразі до Азербайджану не пускають громадян Вірменії. Футболіст німецького клубу є саме громадянином цієї країни.

"Ми сподіваємося, що це неправда. Зараз Генріх вкрай важливий для нас гравець. Він впродовж декількох тижнів демонстрував чудову гру", - пишуть у прес-службі "Боруссії".

"Боруссія" Дортмунд гратиме в одній групі у ЛЄ із грецьким клубом ПАОК, російським "Краснодаром" та "Габалою" із однойменного міста.

Читайте також: Футболіст "Дніпра" Роман Зозуля нагороджений за допомогу країні (фото)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мхітарян наразі є дійсно важливим гравцем у складі "Боруссії". У перших двох матчах Чемпіонату Німеччини він вже встиг забити два голи та віддати один гольовий пас.

До виступів за німецький клуб 26-річний вірменин грав за донецькі клуби "Шахтар" та "Металург".

Футбольний клуб "Габала" очолює український тренер Роман Григорчук.