Капітан "Шахтаря" Даріо Срна розповів в інтерв'ю клубному сайту про свої погляди на футбол та політичну ситуацію в країні. На думку хорвата, більшість українських політиків лише тріпають язиком.

Даріо Срна подякував львівським уболівальникам за підтримку та розповів, що його команда пишається виходом у Лігу Чемпіонів. Але, незважаючи на адаптацію, він дуже сумує по Донецьку. Капітану "Шахтаря" не дає спокою ситуація на Донбасі та дії політиків з цього приводу.

"Я вважаю так: спочатку потрібно зробити, а потім вже розповідати. Людину характеризують вчинки, а не слова. Як приклад всім, президент нашого клубу, який не красується перед телекамерами, а реально допомагає. Він робить це душею і серцем. Йому не до футболу зараз - важливий мир на Донбасі", - розповів Срна.

Хорват розповів про складну групу у Лізі Чемпіонів. За його словами, грав би "Шахтар" у рідних стінах, то на рівних бився би з європейськими грандами. Даріо Срна чекає на повернення до рідного Донбасу та запевняє, що "Шахтар" зіграє на "Донбас Арені".

Читайте також: Тренер та директор "Металіста" зустрінуться із Курченком у Москві

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У Лізі Чемпіонів суперниками гірників стали французький ПСЖ, іспанський "Реал" та шведський "Мальме".