Іспанська преса продовжує активно відправляти півзахисника збірної України і київського "Динамо" Андрія Ярмоленка в каталонську "Барселону".

Про це повідомляє іспанське видання Sport.es.

Представники "Барселони" планують придбати Ярмоленка цієї зими під час трансферного вікна. Тоді каталонському клубу буде дозволено заявляти нових гравців. Планується, що синьо-гранатові заплатять київському клубу 20 мільйонів євро за українського півзахисника.

У Ярмоленка діє контракт з "Динамо" до літа наступного року і президент столичного клубу Ігор Суркіс хоче, щоб гравець пішов до його завершення. Лише в цьому випадку за нього можна буде отримати гроші.

Читайте також: "Реал" та "Манчестер Юнайтед" звинувачують один одного у зірваному трансфері Де Хеа

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, цього літнього трансферного вікна англійські клуби "Сток Сіті" та "Евертон" активно цікавились Ярмоленко. Проте "Динамо" вирішило залишити півзахисника, щоб краще виступити в нинішньому сезоні розіграші Ліги Чемпіонів.