Львівський футбольний клуб "Карпати" знову порадував своїх відданих уболівальників.

На цей раз "леви" випустили оригінальний промо-відеокліп. Його створили для того, щоб запросити місцеву публіку на стадіон "Україна". Там відбудеться футбольний поєдинок проти одного із лідерів Української прем'єр ліги - луганської "Зорі".

Матч відбудеться ввечері 13 вересня. Він розпочнеться о 19:30. Вдома "Карпати" прийматимуть луганчан у рамках 7 туру чемпіонату України.

Наразі львівський клуб посідають шосте місце у турнірній таблиці. "Зоря" розташувалась на третій сходинці.

Читайте також: Степаненко відхрестився від виступів за Білорусь

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, львівські "Карпати" розрахувалися із Артемом Федецьким, якому заборгували за три роки. Він зараз грає за "Дніпро". Клуб виплатив футболісту один мільйон гривень боргу по заробітній платі.

У грудні 2012 року Федецький відсудив у "Карпат" мільйон гривень, які клуб заборгував гравцю за кілька місяців. Федецький виступав за "левів" з 2009 року до 2012-го.