Екс-гравець збірної України Артем Мілевський вимушений шукати собі нову команду. Хорватський клуб "Хайдук" розірвав контракт із 30-річним нападником.

Команда зі Спліту вирішила взяти вектор на омолодження складу, а присутність у команді Мілевського явно суперечить новій політиці. Про розрив контракту розповів президент клубу Марін Брбіч на офіційному сайті "Хайдука".

"У розмові з Артемом ми вирішили розірвати угоду, ми добре розлучилися. Причина рішення в тому, що клуб вирішив зробити ставку на більш молодих футболістів", - розповів Брбіч.

Читайте також: Хорватських зірок футболу викликали до прокуратури

Артем Мілевський є гравцем клубу "Хайдук" Спліт з минулого літа. За цей час він встиг зіграти за хорватів 20 офіційних матчів, у яких забив 5 голів.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

До хорватської команди Мілевський перейшов із турецького "Газіантепспору". Сам футболіст назвав цей перехід першим кроком для повернення у великий футбол.