Після матчу відбору до Євро-2016 фанати Угорщини та Румунії влаштували серйозну бійку. У Будапешті вони билися просто посеред вулиць міста.

Поліція розганяла та заспокоювали оскаженілих фанатів. Вона затримала 18 найактивніших уболівальників. Під час бійок поранення зазнав один правоохоронець - його госпіталізували.

Що саме стало причиною заворушень невідомо, але уболівальники розпочали бійку ще на трибунах. Сутички також відбувались і перед матчем.

Читайте також: Футболісти збірної запросили на відбірковий матч з Білоруссю бійців АТО

Сам матч був менш цікавим, адже команди зіграли у суху нічию - 0:0. Протистояння між Угорщиною та Румунією стане вирішальним у групі F, адже команди борються за другу путівку за вихід на Чемпіонат Європи. Румуни йдуть другими у групі із 15 очками, угорці третіми, маючи 12 пунктів. Несподівано очолює групу F збірна Північної Ірландії.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще