За ініціативою національної збірної та Федерації Футболу України, відбірковий матч на Євро-2016 між збірними України та Білорусі зможуть відвідати бійці АТО.

Про це повідомляє Sport.bigmir.net.

Ініціативу подав захисник збірної України Артем Федецький. Також він запропонував зробити запрошення на відбірковий матч з підписами футболістів національної команди. Всього ж на матч зможуть потрапити 50 бійців, що служили в зоні АТО.

"У нас така думка народилася і ми вирішили особисто запросити наших воїнів на матч", - зазначив захисник.

Це, за його словами, бійці, що служили в Маріуполі, а також ті, хто ніс службу в прикордонних військах - з Чопа, Мукачева, Львова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Збірна України втрачає Селезньова перед матчами з Білоруссю та Словаччиною

"Коли ми їздили їх провідувати, ми бачили їхні очі. Разом з Федерацією запросити бійців на матч. Нам дуже приємно, що вони будуть нас підтримувати, адже вони наші герої та їх підтримка для нас дуже важлива, також як і наша для них", - підкреслив Федецький.

Нагадаємо, сьогодні ввечері збірна України зіграє з командою Білорусі. Матч розпочнеться о 19 годині і пройде на "Арені Львів".