"Металург" оголосив про те, що з 1 жовтня припиниться фінансування клубу.

"Вважаємо за необхідне повідомити про відсутність економічної доцільності подальшого розвитку клубу в нинішній ситуації, а також про зупинку його фінансування з 1 жовтня 2015 року. Звертаємося до всіх, кому не байдужа доля футбольного клубу, взяти під своє шефство ПФК "Металург-Запоріжжя" на будь-яких умовах", - повідомляється в заяві.

"Ситуація багаторазово ускладнилася в умовах загострення економічної та політичної криз в Україні, що створило додаткові проблеми у фінансуванні і подальшому розвитку клубу, аж до загрози його існування", - пишуть на офіційному сайті клубу.

Читайте також: Донецький "Металург" оголосив себе банкрутом

Власником "Металурга" є народний депутат України і генеральний директор запорізького заводу "Мотор Січ" Олександр Богуслаєв.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще