Півзахисник "Шахтаря" бразилець Тайсон заявив, що готовий змінити громадянство і виступати за збірну України.

Про це пише "Обозреватель".

"Якщо чесно, моя мрія завжди була грати у збірній Бразилії. Звичайно, про це мріє будь-який бразилець. Але ситуація, яка складається з бразильською збірною... Вона віддалилася. І якби сьогодні все залежало від мене, то у мене б вже зараз був український паспорт. Я не проти грати за Україну, мені б це подобалося, мені подобається ця країна", - зізнався Тайсон в інтерв'ю.

Читайте також: Черговий бразилець заявив про бажання виступати за збірну України

"Так, у мене вдома дійсно є форма збірної України і в ній я іноді лягаю спати. Повторюся, це мій другий дім. Я адаптувався тут, добре себе почуваю. Привіз сюди свою сім'ю, і їм тут теж добре. Я регулярно привожу друзів, вони завжди зі мною, і я б хотів тут залишитися", - сказав Тайсон.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, бразильський півзахисник Тайсон ось уже п'ять років грає в українському чемпіонаті. Спочатку він виступав за "Металіст". А з січня 2013 року Тайсон - гравець "Шахтаря".