Президент іспанського футбольного клубу "Реал" Флорентіно Перес виключив можливість повернення в "королівський клуб" португальського тренера Жозе Моурінью.

Про це повідомляє іспанське видання Cope.es.

"Я не маю наміру знову запрошувати Моурінью в "Реал". Але він сприяв важливому якісному стрибку в грі "Реала", - зазначив президент "вершкових".

Саме це, за його словами, і потрібно було на той момент клубу і до цього всі прагнули.

Перес підкреслив, що до цього "Реал" ніяк не міг долали бар'єр 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Це, за його словами, означало, що мадридський клуб не входив в еліту світового футболу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте також: "Реал" готовий відпустити Роналду за мільярд євро

"Кращим тренером, який коли-небудь працював у мене в Реалі, є Рафаель Бенітес", - заявив Флорентіно Перес.

Нагадаємо, нинішній наставник англійського "Челсі" Жозе Моурінью працював з "Реалом" в 2010 - 2013 роках. Під його керівництвом мадридський клуб виграв чемпіонат Іспанії-2011/12.

Третього червня цього року іспанець Рафаель Бенітес підписав з "Реалом" трирічний контракт і був представлений в якості головного тренера "королівського клубу".