11 вересня футбольний клуб "Металіст" зазнав найбільшою поразки з 2006 року. Харків'яни на власному полі поступились "Шахтарю" із рахунком 0:5.

Підопічні Олександра Севідова пропустили два голи від "гірників" ще у першому таймі. Забили Ракицький та Тейшейра. У другому таймі Кучер забив третій м'яч. А після вилучення Рижука, харків'ян добили той самий Тейшейра та Гладкий.

"Нам рано з "Шахтарем" змагатися. Приємно, що суперник виставив основу, вони сьогодні грали швидше та краще. Спасибі Погорєлому, що не пропустили більше", - заявив Севідов в інтерв'ю після матчу для "Футбол 1".

Останній раз "Металіст" програвав із різницею п'ять та більше м'ячів у сезоні 2005/2006. Тоді харків'ян розбили футболісти "Дніпра".

Читайте також: Луческу та Ребров у збірній тренерів УЄФА

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До втечі з країни президента "Металіста" Сергія Курченка клуб вважався одним із грандів українського футболу. Наразі клуб втратив фінансування, його покинули усі основні гравці.