Слідча палата інстанції Європейської футбольної асоціації з фінансового контролю клубів підтвердила зняття ряду обмежень з англійського "Манчестер Сіті" і французького "Парі Сен-Жермен".

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Обмеження з обох клубів будуть зняті з цього сезону. Це стосується заявок нових футболістів в турнірах УЄФА, кількості гравців в списку А, а також обмеження зарплат всіх співробітників клубу.

Слідча інстанція констатувала, що обидва клуби прагнули вирішити всі питання по досягненню беззбитковості і простроченим виплатах своїм працівникам. Ці пункти були обумовлені в угодах про врегулювання претензій за 2014 і 2015 фінансові роки.

Читайте також: Луческу та Ребров у збірній тренерів УЄФА

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У випадку з клубом "Парі Сен-Жермен" всі озвучені цілі були досягнуті на рік раніше ніж це було заплановано.

Клуби раніше, незважаючи на задовільну роботу, повинні виконувати умови угоди. Вони перебуватимуть під пильною увагою Слідчої палати з фінансового контролю протягом усього сезону 2015/16 років.

Вихід з режиму контролю залежить від досягнення додаткових цілей в наступному фінансовому році.