Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не в захваті від того, що в українській Суперлізі буде грати однойменний клуб.

Після новини про те, що в Києві з'явилося баскетбольне "Динамо", бос "біло-синіх" звернувся до глави Федерації баскетболу України Михайла Бродського.

Президенту ФБУ подзвонив голова спортивного товариства "Динамо", який цікавився, чому з ним особисто не було погоджено питання появи чоловічої баскетбольної команди під однойменному брендом, повідомляє офіційний сайт Федерації.

За даними джерела, на адресу ФБУ також прийшов лист із підписом президента "Динамо" Ігоря Суркіса, який наполягає на тому, що баскетбольна команда не має права використовувати бренд "Динамо", бо це зареєстрована торгова марка.

Читайте також: Луческу та Ребров у збірній тренерів УЄФА

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадуємо, що всеукраїнська мережа кінотеатрів "Мультиплекс" транслюватиме матчі "Динамо" і "Шахтаря" у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Матчі будуть показувати в кінотеатрах мережі в Дніпропетровську, Житомирі, Запоріжжі, Кривому Розі, Маріуполі, Миколаєві, Рівному, Херсоні та Києві.