Український боксер Олександр Усик зізнався в тому, що міг стати професійним футболісто.

"Перед тим, як я почав займатися боксом, я ходив на секції боротьби і карате, займався футболом. Мені було 15, коли я вперше переступив поріг боксерського залу - і я відразу зрозумів, що знайшов свій ідеальний спорт. Можливо, я став би футболістом, якби не знайшов бокс", - наводить слова Усика Boxingnews.com.ua.

Своїм улюбленим боксером всім часів українець назвав Мохаммеда Алі: "Через його стиль, досягнення і силу волі. До того ж, ми з ним народилися в один день - 17 січня. Ще один улюблений боксер - Василь Ломаченко. Він для мене є прикладом для наслідування - він допоміг стати мені тим, ким я зараз є. Мене надихають його майстерність, його працьовитість, його відданість боксу".

Читайте також: Усик планує знову вийти на ринг у грудні

На питання про своїх сильні та слабкі якості Усик відповів так: "Найсильніша - це моя любов до боксу, тому в мене завжди є мотивація до самовдосконалення. У мене ще є недоліки в кожному з аспектів боксу - фізичному, технічному, тактичному і ментальному, але я старанно працюю над виправленням своїх помилок".

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще