Колишній капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард, який зараз грає у клубі "Лос-Анджелес Гелексі" зізнався, що його відвідували думки про суїцид. Він перебував у сильній депресії після поразки від "Челсі" у травні 2014 року.

Перед тим матчем, "Ліверпуль", у разі вдалого для себе результату, міг виграти перший з 1990 року титул Чемпіона Англії. Але помилка Джеррарда у самому початку зустрічі поставила хрест на чемпіонських амбіціях команди. За 17 років у "Ліверпулі" легендарний капітан так і не став англійським чемпіоном.

"Після того поєдинку, я впав на заднє сидіння своєї машини і довго плакав. Я не міг зупинитися. Такий розвиток подій мене реально вбивав. Це порівнянно з тим, немов втрачаєш всіх своїх близьких. Протягом багатьох років я мріяв про чемпіонство з "Ліверпулем", але моя мрія так і не здійснилася", - розповів Джеррард виданню Daily Mail.

"Пам'ятаю, в тому день всі наші фанати співали "You'll Never Walk Alone", але я відчував себе спустошеним і самотнім. У той момент мене навіть відвідували думки про самогубство", - додав екс-гравець "Ліверпуля".

Окрім власних моральних труднощів, над Джеррардом тоді знущались і фанати принципового суперника клуба - "Манчестер Юнайтед". Вони співали образливі пісні з цього приводу та малювали банери на матчі.

Читайте також: Гравець "Реала" відвідував психолога через Роналду

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цього літа Стівен Джеррард закінчив виступи за "Ліверпуль" і переїхав до США. Найбільшим його досягненням на Енфілді є перемога у Лізі Чемпіонів у 2005 році.