За даними дослідження компанії "JLT Specialty" представник англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" витратив 33,84 мільйона фунтів на зарплату своїх гравців, які не виступали в сезонах-2012/13 і 2013/14 через травми.

Про це повідомляє The Daily Mail.

За два сезони зафіксували 84 випадки пошкоджень гравців "Червоних дияволів". Клуб лідирує за кількістю виплат гравцям, які мали ушкодження.

За вказані сезони другим у рейтингу став лондонський "Арсенал", який заплатив травмованим футболістам 30,60 млн. фунтів, "Манчестер Сіті" - 30,20 млн., "Тоттенхем" - 19,90 млн., "Ліверпуль" - 16,50 млн.

Читайте також: Черговий скандал з Блаттером: махінації з телеправами

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Відзначимо, що клуби прем'єр-ліги заплатили травмованим футболістам в середньому 123,3 млн. за сезон. За вказані два чемпіонати англійські клуби витратили більше 246 млн. фунтів.