Донецький "Шахтар" у стартовому матчі Ліги чемпіонів скандально програв на чужому полі мадридському "Реалу". Команда пропустила на легендарному стадіоні "Сантьяго Бернабеу" чотири "сухих" м'ячі.

Однак аж ніяк не це стало головним підсумком зустрічі. Доводиться констатувати, що європейські арбітри стосовно ляпів можуть дати фору вітчизняним суддям - передає "Обозреватель".

На 54-й хвилині зустрічі хорватський рефері Іван Бебек призначив пенальті у ворота "Шахтаря" за гру рукою Даріо Срни. Як показав повтор, м'яч влучив у спину капітана "гірників", а суддя за воротами, після підказки якого головний арбітр прийняв своє рішення, просто не міг бачити момент.

Уболівальники відреагували на цю помилку судді дуже креативно. Бебека вже охрестили другим Віктором Кашшаї, згадуючи Євро-2012 і гол України у ворота Англії.

Читайте також: Роналду став кращим бомбардиром в історії Ліги чемпіонів

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що донецький "Шахтар" програв перший матч групового етапу Ліги Чемпіонів мадридському "Реалу". Іспанцям вдалося забити чотири голи у ворота П'ятова.