Головний лікар київського "Динамо" Леонід Миронов пояснив причину, по якій головна зірка команди Андрій Ярмоленко не зіграв з португальцями. 25-річний вінгер пропустив першу єврокубкову гру через кишково-вірусну ентероінфекцію.

Лікар розповів, що вранці, після того, як Андрій прокинувся з температурою, у команді вважали, що в нього отруєння. Але під час оперативних робіт прийшли до висновку, що у футболіста саме інфекція, пише Спорт-Експрес в Україні.

"Була надія, що в результаті оперативно вжитих процедур він зможе принаймні потрапити в запас, але до вечора температура піднялася до 37,5, та й самопочуття, в результаті інтоксикації, у нього було не найкращим", - розповів Миронов.

У четвер вранці Ярмоленко прокинувся абсолютно здоровим. Лікарі прогнозують, що він зможе зіграти на вихідних проти луцької "Волині".

Також головний лікар "Динамо" повідомив, що подібна інфекція не є рідкістю та зустрічається на кожному кроці. Симптоми завжди однакові - рівно один день людині погано. У випадку з Ярмоленком цей день виявися першим матчем у Лізі Чемпіонів.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Інфекція могла бути спровокована чим завгодно. Приміром, емоційним станом Ярмоленко: в неділю у нього народився другий син. Він мотався по місту - можливо, стресова ситуація трохи послабила імунітет. А підхопити вірус можна було і в пологовому будинку, і в супермаркеті", - додав Леонід Миронов.

Читайте також: Моуріньо задоволений результатом матчу "Динамо" - "Порту"

Про харчове отруєння не може йти мова, адже весь персонал і футболісти у тому числі перед матчем їли в одному місці - ніхто не отруївся.

Без Ярмоленка кияни вчора ввечері на останніх хвилинах забили м'яч та вирвали нічию у матчі з "Порту".