Румунський журналіст Емануель Рошу із посиланням на директора команди Георге Борой розповів, що "Стяуа" може втратити усі виграні трофеї до 1997 року, в тому числі і Кубок європейських чемпіонів, виграний у 1986 році. Через судові справи міністерство оборони може привласнити усі трофеї.

"Стяуа" позбудеться всіх своїх титулів, виграних до 1997 року, року, коли цей клуб розірвав усі зв'язки з армією. Про це повідомив Георге Борой. ФК "Стяуа" і спортивному товариству належить розібратися з тим, кому будуть належати раніше завойовані титули ", - повідомив Рошу.

Згідно із судовим рішенням, міноборони Румунії змусило клуб сплачувати щомісяця 60 тисяч євро суспільству. Керівництво повідомило про наміри боротися із цим рішенням.

Читайте також: Запорізький "Металург" шукає нового власника та гроші на харчування

"Стяуа" є найбільш титулованим клубом Румунії. Він виграв 26 разів Чемпіонат Румунії та ставав найсильнішим клубом Європи у 1986 році.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит В Україні оновили правила для виїзду за кордон "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще