Головна зірка мадридського "Реала" Кріштіану Роналду наступного літа може повернутись до "Юнайтед". Про це повідомляє Sky Sport із посиланням на іспанського журналіста Гільема Балага.

Журналіст розповів, що у Манчестері готуються до повернення їхнього колишнього ідола та й сам футболіст мріє знову одягнути футболку "дияволів".

"Він мріє про повернення, але я впевнений, що якщо надійде пропозиція від іншого європейського топ-клубу - ПСЖ, Роналду може усвідомити, що переїзд на Олд Траффорд не найкраща з ідей", - розповів Балаг.

Під час літнього трансферного вікна європейські ЗМІ повідомляли, що "Реал" відмовив паризькому клубу у продажі Роналду. Французи пропонували рекордні 120 млн євро. Цікаво, що саме ПСЖ став суперником "Реала" у Лізі Чемпіонів.

Чутки про ймовірний ухід Роналду виникають вже не вперше. Був період коли португалець був незадоволений своїм життям у Мадриді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Якщо все ж справа дійде до конкретики, то Роналду приєднається або до "Манчестер Юнайтед" або до ПСЖ. Лише ці команди зможуть собі дозволити таке придбання. Є ще варіант з іншим клубом з Манчестера - "Сіті", але 30-річний гравець навряд захоче грати за головного суперника його колишньої команди.

Читайте також: Футбольна профспілка вважає гравців "практично рабами"

У вівторок "Реал" приймав на своєму полі донецький "Шахтар". Мадридці перемогли із рахунком 4:0, а сам Роналду оформив хет-трик.