Лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду перед вчорашнім матчем із "Гранадою" вийшов на футбольне поле за руку із маленьким громадянином Сирії. Європейські команди перед багатьма матчами супроводжують діти.

Цікаво, що 7-річний хлопчик, який йшов з португальцем виявися сином того самого сирійця, якому журналістка підставила ногу на сербсько-угорському кордоні. Тоді батько двох дітей впав на підлогу разом із дитиною, яку ніс на руках.

Публіка стадіону "Сантьяго Бернабеу" оплесками привітала такий вчинок команди. Окрім того, уся команда "Реала" вийшла на матчах із футболками на підтримку біженців.

Батько хлопчика Осама Мохсен працював футбольним тренером у сирійській команді. Його мадридський клуб також запросив подивитись на гру.

Читайте також: Гравець "Баварії" виставить взуття на аукціон заради біженців

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

До слова, сирійцю вже запропонували працювати в Іспанії тренером дитячої футбольної команди.

Реал вчорашню гру закінчив перемогою з рахунком 1:0. М'яч забив французький араб Карім Бензема.