Французький футбольний клуб "Парі Сен-Жермен" готовий запропонувати головному тренеру англійського "Челсі" Жозе Моурінью контракт після закінчення нинішнього сезону.

Про це повідомляє Daily Express.

Португальський тренер вдруге очолив "Челсі" у 2013 році. В серпні Моурінью продовжив контракт з клубом до 2019 року. Лондонський клуб невдало стартував у новому сезоні. Він набрав лише сім очок у шести матчах англійської прем'єр-ліги. "Аристократи" займають 13-е місце у турнірній таблиці.

"ПСЖ", за інформацією видання, активно цікавиться планами португальського фахівця. Кандидатур Моурінью розташовується на першому місці в списку розглянутих інвесторами парижан на зміну чинному головному тренеру команди Лорану Блану.

Читайте також: Моуріньо можуть дискваліфікувати на п'ять матчів за лайку на адресу Карнейро

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Власні джерела видання повідомляють, що португальця могли звільнити з посади головного тренера "Челсі" в разі поразки від ізраїльського "Маккабі" в матчі Ліги чемпіонів, який відбувся у середу.

Матч завершився з рахунком 4:0 на користь лондонського клубу.

Нагадаємо, в одній групі з "Челсі" грає київське "Динамо".