Під час сьогоднішнього Гран-прі Сінгапуру режисери трансляції помітили дивного чоловіка прямо на узбіччі гоночного треку. Виявилось, що один з фанатів з трибун вирішив прогулятися біля гонщиків.

Офіційний Twitter Формули-1 написав про цей випадок на своїй сторінці. Чоловік проліз на трасу через дірку у паркані, який загороджує трибуни.

Через стороннього учасника організатори гонки вимушено надіслали автомобіль безпеки, за яким їхали усі боліди. Гонка поновилась, як тільки невідомий повернувся на трибуни через ту саму дірку.

Читайте також: Тевес наніс супернику жахливу травму брутальним прийомом (фото, відео)

Перемогу на Гран-прі Сінгапуру отримав німець Себастьян Феттель з команди Ferrari. Другим став австралієць Даніель Ріккьярдо з Red Bull, а бронзу отримав легендарний фін Кімі Райкконен з того ж Ferrari.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще