Форвард мюнхенської "Баварії" Роберт Левандовський у вчорашньому матчі проти "Вольфсбурга" відзначився феноменальним досягненням. Він забив супернику п'ять голів протягом дев'яти хвилин.

Родзинкою матчу став прогриш "Баварії" "Вольфсбургу" після першого тайму з рахунком 0:1. По перерві керманич червоних Гвардіола випустив на поле поляка Левандовського, який з 51' по 60' хвилину розписався у воротах суперника п'ять разів.

Ці п'ять голів стали найшвидшими за всю історію Бундесліги. Цікаво, що більше голів у матчі не забивала жодна команда, а тренер баварців був сам у шоці від того, що сталося.

"Я ніколи не відчував подібного ні в якості тренера, ні як гравець. П'ять голів за дев'ять хвилин. Я дуже радий за Роберта. Ми грали погано протягом 45-ти хвилин, а потім забили п'ять м'ячів за дев'ять. Не можу це пояснити", - розповів Гвардіола після матчу.

Читайте також: Коноплянка ще не влився в команду – Емері

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

В інтернеті активного обговорюють пента-трик Левандовського та порівнюють його з найкращими гравцями сучасності Роналду та Мессі, які не відзначалися такою швидкістю взяття воріт.