Головна зірка мадридського "Реала" Кріштіану Роналду все ж зібрався пограти за інший клуб. Видання Don Balon повідомило, що португалець веде переговори з трьома європейськими клубами.

Журналісти запевняють, що 30-річний гравець остаточно зіпсував відносини з президентом клубу Флоренітно Пересом. Його не влаштовує трансферна політика команди та рішення розірвати відносини з колишнім тренером Карло Анчелотті.

Наразі кращий футболіст планети веде переговори з двома клубами з Манчестеру - його колишнім "Юнайтед" та "Сіті", а також з французьким ПСЖ. Вже повідомлялось раніше, що арабські власники паризької команди готують близько 300 млн. євро на трансфер Роналду та його зарплату.

Ідеальним варіантом для португальця стане повернення до "Манчестер Юнайтед". У 2009 році "дияволи" продали його в "Реал" за 94 мл.н євро.

Читайте також: Баварець Левандовський забив п'ять голів за дев'ять хвилин (фотожаби)

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Роналду також розповідав про своє бажання пограти у США. Але поки від'їзд португальця з Європи виглядає малоймовірним.