Керманич мюнхенської "Баварії" Хосеп Гвардіола, який є каталонцем за походженням, висловився стосовно політичної ситуації в Іспанії. Він вважає, що відокремлення Каталонії є подією неминучою.

Гвардіола, який отримав славу граючи та тренуючи "Барселону", є прихильником незалежності своєї рідної землі. В інтерв'ю El Punt Avui він розповів про важливість незалежності для всіх каталонців.

"Каталонії та Іспанії буде краще розлучитися. Складно зупинити рух за незалежність, адже за неї виступає більшість. Люди просто хочуть проголосувати", - розповів один з найкращих тренерів сучасності.

Читайте також: Кріштіану Роналду вирішив покинути "Реал"

Нещодавно прем'єр Іспанії Маріано Рахой заявив, що навіть при більшості голосів Каталонія не отримає статус незалежної держави. Він вважає вибори, які пройдуть у провінції, незаконними.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Рідний клуб Гвардіоли "Барселона" є головним прихильником незалежності Каталонії на спортивній арені. Гравці, тренери та керівництво команди є активними учасниками руху за незалежність.