На останніх хвилинах зустрічі проти "Райо Вальєкано" Євген Коноплянка ефектно виконав штрафний удар, зробивши рахунок у матчі 3:2. Гол українця приніс "Севільї" першу у цьому сезоні перемогу у внутрішньому чемпіонаті.

Вже вкотре у цьому сезоні матч складався не найкращим чином для андалусійців. Підопічні Унаї Емері ще у першому таймі забили два голи, але по перерві футболісти "Райо" змогли відігратися.

Коноплянка вже за традицією вийшов на поле у другому таймі. Наприкінці зустрічі він наважився виконати штрафний удар, який став переможним для "Севільї".

Українській вінгер забив вже третій гол за нову команду у цьому сезоні. Першим м'ячем він відзначився у матчі за Суперкубок УЄФА проти "Барселони", а вдруге забив "Боруссії" М. у Лізі Чемпіонів.

Читайте також: Мессі пропустить два місяці через травму

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цікаво, що Коноплянка має три результативні удари за "Севілью", виходячи виключно на заміну. Тренер команди Емері вважає, що Євген ще не готовий грати повний матч.