Аргентинська зірка "Барселони" Ліонель Мессі отримав травму під час сьогоднішнього матчу проти "Лас Пальмас". 28-річний нападник вимушено покинув поле вже на десятій хвилині матчу.

Ще під час ігрового епізоду здавалося, що пошкодження є серйозним. Медичне обстеження після матчу підтвердило побоювання - у Мессі надрив внутрішньої коллатеральной зв'язки лівого коліна. ESPN повідомляє, що строк відновлення після такої травми складає 7-8 тижнів.

Таким чином, аргентинець пропустить п'ять матчів у Ла Лізі,а також поєдинки з "Баєром" та "БАТЕ" у Лізі Чемпіонів. Скоріше за все, чотириразовий володар Золотого м'яча відновиться до матчу з мадридським "Реалом" 22 листопада.

Ліонель Мессі отримав пошкодження ще на четвертій хвилині матчу після штовханини у штрафному майданчику. Його замінив Мунір Ель Хаддаді.

Читайте також: Срна встановив рекорд у чемпіонаті України

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Матч закінчився перемогою "Барселони" з рахунком 2:1 - дубль на рахунку Суареса, за "Лас Пальмас" забив Вієра.