Захисник "Шахтаря" Даріо Срна став рекордсменом чемпіонату України у якості капітана своєї команди. У матчі проти донецького "Олімпіка" хорват у 196-й раз вивів свою команду на поле за капітанською пов'язкою.

За інформацією офіційної сторінки у Twitter донецького клубу, жоден футболіст у чемпіонаті України не був капітаном своєї команди більше разів, ніж Срна.

Окрім рекордного досягнення, хорват також відзначився голом. Він реалізував пенальті на 78-й хвилині матчу і зрівняв рахунок.

Донецьке дербі закінчилось перемогою "Шахтаря" із рахунком 2:3. Два голи на рахунку бразильця Тейшейри, а за "Олімпік" відзначились Кадимян та Лисенко.

Читайте також: Керівництво "Арени-Львів" веде переговори з "Шахтарем" про продовження контракту

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Наставник "Олімпіка" Роман Санжар незадоволений суддівством у матчі. На його думку, арбітр не мав призначати пенальті наприкінці зустрічі, яке ралізував Срна.