Після розгромної перемоги над загребським "Динамо" у Лізі Чемпіонів, гравці "Баварії" разом із тренером завітали на традиційне німецьке свято пива у своєму місті.

Одразу після матчу наставник команди Пеп Гвардіола заявив, що спочатку його команда як слід відпочине на Октоберфесті, а вже потім готуватиметься до матчу із дортмундською "Боруссією".

Футболісти "Баварії" цілком заслужили на відвідування свята пива. Вчора вони розгромили хорватське "Динамо" із рахунком 5:0. Чергову партію голів подарував супернику Роберт Левандовський. На цей раз від забив тричі.

Тиждень тому польський нападник поклав "Вольфсбургу" п'ять м'ячів за дев'ять хвилин. А у суботу він зробив дубль у ворота "Майнца". Таким чином, Левандовський забив 10 голів за 184 хвилини.

Читайте також: Українець Швед допоміг "Севільї" перемогти у Юнацькій Лізі УЄФА

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

З принциповим суперником із Дортмунду мюнхенці зустрінуться у неділю. Наразі "Баварія" йде на першій сходинці, "Боруссія" на другій.