Партнери Ліги Чемпіонів організували поїздку на матч Ліги Чемпіонів у Львові для 500 юних уболівальників футболу. Ініціаторами акції виступив "Шахтар", Благодійний фонд "Дитинець" та компанія Pepsi, яка з цього року підтримує головний футбольний турнір Європи.

На вчорашній матч з ПСЖ до Львова завітали 150 молодих українців у віці від 14 до 17 років та їх батьків, які мешкають у Львові. На домашній матч "Шахтаря" із "Мальме" приїдуть вимушені переселенці з Дніпропетровська, а 25 листопада до західної столиці приїдуть родини, які мешкають у Києві - у цей день гірники зіграють з мадридським "Реалом".

"Особлива увага до проблем дітей - один з основоположних принципів діяльності нашого клубу. Ми дуже раді, що партнери підтримали нашу ініціативу", - розповів комерційний директор "Шахтаря" Дмитро Кириленко.

Окрім перебування на трибунах Арени Львів, хлопці та дівчата змогли також поспілкуватися з футболістами "Шахтаря" та зробити пам'ятні фото.

Читайте також: У "Севільї" хочуть зробити з Коноплянки довершеного футболіста

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вчорашній матч проти французького ПСЖ закінчився поразкою "Шахтаря" з рахунком 3:0. Однак гірники зможуть наздогнати суперників у наступних двох матчах із "Мальме".