Сьогодні вища футбольна організація світу представила список претендентів на звання кращого футболіста світу 2015 року. Про це повідомляє італійське видання La Gazzetta dello Sport.

Цього року більше за все представників має Аргентина. Її представляють Серхіо Агуеро, Хав'єр Маскерано, Ліонель Мессі, Ніколас Отаменді, Хав'єр Пасторе і Карлос Тевес.

П'ять футболістів відібрали з Чилі - Клаудіо Браво, Алексіс Санчес, Гарі Медель, Едуардо Варгас, Артуро Відаль. Національна збірна цієї країни виграла влітку Копа Америка.

Така ж кількість гравців представлена від збірної Іспанії - Дієго Коста, Давид де Хеа, Андреас Іньєста, Альваро Мората та Серхіо Рамос. Іньєста став тріумфатором Ліги Чемпіонів з "Барселоною", а Мората грав у фіналі у складі "Ювентуса".

На наступному етапі керівники ФІФА оберуть 23 кращих з цієї компанії. Після чого капітани світових збірних, тренери, а також журналісти з усіх держав-членів ФІФА оберуть трійку, а також найкращого футболіста планети.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Провідні шотландські футбольні клуби не проти виступати в АПЛ

Минулого року нагороду отримав нападник "Реала" Кріштіану Роналду. Цього року він також має потрапити принаймні до трійки кращих. Йому компанію складе Ліонель Мессі, якщо не станеться нічого незвичайного. І можна бути впевненими, що саме ці двоє і поборються за Золотий м'яч.