Керівництво футбольного клубу "Металург" (Запоріжжя) надіслало листа до ФФУ, Прем'єр-ліги та Запорізької федерації футболу про те, що у команді найближчим часом розпочнеться процес ліквідації.

"Футбол 24" опублікував відповідний документ. У ньому мова йдеться про те, що клуб більше не може існувати у теперішньому вигляді.

"ТОВ" ПФК "Металург-Запоріжжя" пропонує для продовження участі команд "Металург" Запоріжжя в чемпіонаті сезону 2015/16 рр. передати на баланс будь-який інший організації або юридичній особі (у тому числі ЗОФФ, ПЛ, ФФУ) активи ТОВ "ПФК" Металург-Запоріжжя ". Разом з тим повідомляємо, що на теперішній час потокова діяльність ТОВ" ПФК "Металург-Запоріжжя" не фінансується, а Товариство готується до ліквідації ", - йдеться в тексті листа.

Цей документ підписаний президентом "Металурга" Андрієм Шевчуком.

Читайте також: Федерація футболу Запоріжжя намагається врятувати "Металург"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сьогодні вже з'являлась інформація, що Запорізька федерація футболу намагається врятувати команду. Матч між "Металургом" та донецьким "Олімпіком" має відбутися 3 жовтня.