У матчі проти шведського "Мальме" Роналду забив два голи у ворота суперника і став найкращим бомбардиром "Реала", випередивши легендарного Рауля. З цього приводу президент команди Флорентіно Перес влаштував для своєї головної зірки церемонію нагородження.

На ній португалець отримав спеціальну нагороду від президента. Він висловив подяку своїм партнерам по команді, родичам, всім працівникам "Реалу", а також своєму агенту Жорже Мендешу. Після усіх цих слів він несподівано вибачився перед журналістами за свою поведінку.

"Хочу подякувати журналістам та попросити в них вибачення. Останнім часом я вів себе як йолоп. Нічого не поробиш. Такий вже я є", - заявив Роналду.

Флорентіно Перес розповів, що Роналду є справжньою легендою команди. Він також нагадав, що ці два голи стали 500 та 501 у професійній кар'єрі португальця.

Читайте також: ФІФА назвала претендентів на Золотий м'яч

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Із Раулем Гонсалесом Роналду встиг пограти в одній команді у сезоні 2009/10. Той рік став останнім у "Реалі" для іспанця та першим для португальця. Після уходу Рауля влітку 2010 року Роналду одразу ж забрав собі його номер 7.