Гаррі Реднапп, який нещодавно очолював КПР та "Тоттенгем" висловив свою критику на адресу головного тренера "Челсі" Жозе Моуріньо. Він вважає, що португалець приймає надто квапливі рішення.

"Таке враження, що Моурінью засунув голову в пральну машину. Він приймає занадто багато поспішних рішень. Мені завжди здавалося, що Моурінью робить все бездоганно", - цитує Реднаппа goal.com.

Колишній тренер не знайшов іншого пояснення провальному старту "Челсі" у цьому році. Ще чотири місяці тому ця команда стала чемпіоном Англії.

"Кожне його рішення нагадувало помах чарівної палички. Дві хвилини до кінця матчу, він робить заміну, і бах! бах! - "Челсі" перемагає 2:1. Тепер здається, що кожне його рішення діє у зворотному напрямку", - додав 68-річний англієць.

Читайте також: Я найкращий тренер в історії "Челсі" - Моуріньо

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначимо, що Гаррі Реднапп є одним з небагатьох тренерів сучасності, який має хороші стосунки з чинним наставником "Челсі".

Реднапп є останнім тренером, який зміг вивести "Тоттенгем" у Лігу Чемпіонів. Він також є батьком екс-капітана "Ліверпуля" Джеймі Реднаппа та дядьком Френка Лемпарда.